Tilmelding til konfirmation 2025

Herunder kan du/I melde dit/jeres barn til konfirmation gennem Folkekirkens Konfirmandtilmelding.

Når du/I har tilmeldt dit/jeres barn, er det vigtigt, at du/I også tilmelder dig/jer selv til "Konfirmand-kommunikationen".

NB!

Vent mindst et døgn efter tilmeldingen til Folkekirkens Konfirmandtilmelding, før tilmelding til Konfirmand-kommunikationen. Det skyldes, at systemet kun opdaterer én gang i døgnet.

Sådan tilmelder du/I jeres barn til konfirmation

Den forælder, der tilmelder, skal bruge sit MitID. 

Hvis I er to forældre, der har fælles forældremyndighed, vil den anden forælder derefter modtage en besked i e-Boks om at godkende tilmeldingen med sit NemID.

Hvis jeres barn er døbt i udlandet eller i et andet kristent trossamfund end Folkekirken, kræver det en kopi af dåbsattesten ved tilmeldingen.

1. Tilmeld til konfirmation og konfirmations-forberedelse via dette link: Folkekirkens Konfirmandtilmelding

NB!
Når du/I har tilmeldt dit/jeres barn til Folkekirkens Konfirmandtilmelding, er næste skridt at tilmelde dit barn til siden "KonfirmandKommunikation". Denne side er først aktiv efter informationsmødet i juni måned på Strøbyskolen. Vent derfor med Trin 2.
Det er på dette link man vælger dato. I skal vide at man i vores pastorat ALTID kan være sikker på den dato man vælger. I kan derfor allerede nu gå i gang med planlægning, selvom siden ikke er aktiv.

2. Tilmeld dig/jer selv til Konfirmand-kommunikationen via dette link: Konfirmand-kommunikation 

Hvis du/I har brug for hjælp med tilmelding, er du/I velkomne til at kontakte Kirkekontoret på mail stroeby.sogn@km.dk