Koncerter

Matiné med trompet og orgel - værker af blandt andet Händel, Telemann og Max Reger

Søndag 8. oktober kl. 16.00 i Strøby Kirke.

Nordstevns Pastorat inviterer til trompet- og orgelmatiné med trompetist Simone Samuel og vores egen organist, Sidse Hedegren Jensen. Sammen vil de fremføre værker af blandt andet Händel, Telemann og Max Reger.

Simone Samuel er født i Køge og har haft sin musikalske opvækst i først Køge Skoleorkester og siden på Køge MGK. Derfra kom hun ind på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2014. Et Erasmus-ophold* i Berlin førte hende til Tyskland, hvor hun blev og færdiggjorde sin bachelor i 2019. I sommeren 2023 blev hun kandidat fra Hochschule für Musik Würzburg.

Simone er en erfaren orkester- og kammermusiker og har spillet med utallige orkestre i Danmark og Tyskland, bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkester, Prinsens Musikkorps, Deutsche Oper Berlin, hr-sinfonieorchester, Staatsphilharmonie Nürnberg og Niederbayerische Landestheater.

Vi har her i pastoratet allerede haft fornøjelsen af Simone og hendes velklingende trompet til juleaftens gudstjenester i 2022 og påskedag 2023.

Alle er velkomne til matinéen, der varer en times tid.

Gratis entré.

* Erasmus er et uddannelsesprogram, der har til formål at fremme samarbejdet mellem videregående uddannelsesinstitutioner i EU's medlemslande.

Julekoncert med koret Aspirata Vocalis i St. Tårnby Kirke

Tirsdag 12. december kl. 19.00. Koncerten varer ca. 60-70 minutter. Der er fællessange undervejs.

Jan Røeboe har dirigeret koret siden starten i 2007, og lige så længe har koret også samarbejdet med pianisten m.m.m. Nikolaj Skaaning. 

Aspirata Vocalis synger både danske og udenlandske sange og salmer, så ved denne julekoncert er der både kendte og mindre kendte julesange.

På hjemmesiden www.aspirata.dk kan man læse mere om koret.

 

  Nordstevns Pastorat   ·   Præstegården 1 A, 4671 Strøby       56577114       stroeby.sogn@km.dk