Torsdagscafé

Torsdagscafé  - kl. 14.00 til 16.00. Altid en torsdag i Kirkeladen, Strøby.

NB! Se nederst på denne side, hvordan du bestiller kirkebil.

Det er gratis at deltage. Vi opfordrer til, at man giver 20 kr. for kaffe/te og kage koster. De indsamlede beløb går til Menighedsplejen i Nordstevns Pastorat. 

12. oktober Musik og sange fra Matador 

Musikken – og meget mere - fra Matador er på programmet, når sognepræst Caja Winterø besøger torsdagscaféen. Hun kommer også ind på det kirkelige aspekt i Matadorhistorien. 

Vi synger sammen flere af sangene fra den højtelskede tv-serie om familierne i Korsbæk.
Serien er fyldt med sang og musik, som man lægger mærke til f.eks. Bent Fabricius’ kendingsmelodi, Varnæs’ sølvbryllupssang og De Tre Musikanter til Røde og Agnes’ bryllup. Caja Winterø fortæller også om den musik, man måske ikke lægger så meget mærke til, men mere er et fint lydtapet af tidens musik.

9. november Mine yndlingssange – og jeres

Nikolaj Skaaning, kendt af mange som en dygtig pianist, organist, korleder og underholder, vil lægge ud med at spille noget af sin yndlings-klavermusik og synge nogle af sine yndlingssange. Det bliver et bredt repertoire af forskellige genrer - både klassisk og rytmisk musik.
Under kaffen går hatten rundt, så man kan ønske sin yndlingssang fra Højskolesangbogen som fællessang efter kaffen.

14. december Julebingo, julefortællinger og julesange
Vores egne præster og kirkemusikere sørger for julehyggen denne eftermiddag. Traditionen tro er der også julebagværk til kaffen/teen.

Kirkebil

Der er kirkebil til alle vores gudstjenester og arrangementer. Hvis du vil køre med, skal du ringe til Kirkekontoret i åbningstiden mandag og torsdag - begge dage kl. 10.00 – 13.00.

Du skal ringe senest dagen før, du vil med kirkebil. Vi vil herefter finde en frivillig, som vil tage dig med til det arrangement eller den gudstjeneste, du gerne vil deltage i. Vi opfordrer dig, som bliver kørt med kirkebil, til at donere 20 kr. til menighedsplejen. Læg kontanter i kirkebøssen eller brug MobilePay 62708.

Frivillige søges til at køre kirkebil

Har du lyst til at have en anden med i bilen, som ikke har mulighed for at transportere sig selv, når du alligevel skal til et arrangement eller en gudstjeneste i Nordstevns Pastorat?
Så bliv frivillig i den ny kirkebilsordning. Ring til Kirkekontoret i åbningstiden mandag og torsdag - begge dage kl. 10.00 – 13.00.

Den, som kører med, opfordres til at give 20 kr. til vores menighedspleje, der står for julehjælp, uddeling af blomster og andre diakonale tiltag.

  Nordstevns Pastorat   ·   Præstegården 1 A, 4671 Strøby       56577114       stroeby.sogn@km.dk