Torsdagscafé

Torsdagscafé  - kl. 14.00 til 16.00. Altid en torsdag i Kirkeladen, Strøby.

NB! Se nederst på denne side, hvordan du bestiller kirkebil.

Det er gratis at deltage. Vi opfordrer til, at man giver 20 kr. for kaffe/te og kage koster. De indsamlede beløb går til Menighedsplejen i Nordstevns Pastorat. 

14. december Julebingo, julefortællinger og julesange
Vores egne præster og kirkemusikere sørger for julehyggen denne eftermiddag. Traditionen tro er der også julebagværk til kaffen/teen.

Kirkebil

Der er kirkebil til alle vores gudstjenester og arrangementer. Hvis du vil køre med, skal du ringe til Kirkekontoret i åbningstiden mandag og torsdag - begge dage kl. 10.00 – 13.00.

Du skal ringe senest dagen før, du vil med kirkebil. Vi vil herefter finde en frivillig, som vil tage dig med til det arrangement eller den gudstjeneste, du gerne vil deltage i. Vi opfordrer dig, som bliver kørt med kirkebil, til at donere 20 kr. til menighedsplejen. Læg kontanter i kirkebøssen eller brug MobilePay 62708.

Frivillige søges til at køre kirkebil

Har du lyst til at have en anden med i bilen, som ikke har mulighed for at transportere sig selv, når du alligevel skal til et arrangement eller en gudstjeneste i Nordstevns Pastorat?
Så bliv frivillig i den ny kirkebilsordning. Ring til Kirkekontoret i åbningstiden mandag og torsdag - begge dage kl. 10.00 – 13.00.

Den, som kører med, opfordres til at give 20 kr. til vores menighedspleje, der står for julehjælp, uddeling af blomster og andre diakonale tiltag.